Вход | Регистрация

Готварски рецепти

Страниците Портокал Готварски рецепти Вицове Контакти

Китаец и китайка, и двамата готвачи, се женят. Тя обаче е девствена и в първата брачна нощ се разплаква от страх. - Не е страшно, скъпа, всички са го преживели - успокоява я младоженецът. - Кажи какво искаш и ще го направя за теб. - 69 - отговорила булката. - Искаш свинско с връхчета от млад бамбук? !
добавено от: antony в 8:07 на 29.05.2010
     Меню групи

Яйца Хармония в хаоса

Готварски рецепти
Готварски рецепти Готварски рецепти Готварски рецепти
игри, igri
Готварски рецепти Продукти:яйца
сол
черен пипер
олио за намазване
Начин на приготвяне:
Нарязва се фолиото на големи квадрати (най-малко 20х20 см) според броя на яйцата. Всеки квадрат се маже с олио и се слага върху чаша. Оформя се като кошничка. Внимателно се счупва яйцето и се пуска вътре. Посолява се. Краищата на фолиото се събират и се връзват с конец като бохча. Така приготвени, всичките се пускат във вряща вода. Варят се 15 минути, изваждат се с решетъчна лъжица и когато леко се охладят се развиват. Отгоре може да се украсят с колбас, зеленчуци или да се поднесат с подлучено кисело мляко.

* Моя съвет е да се правят по-големи квадрати, защото се работи по-лесно и няма опасност да излезе белтъка от фолиото. Аз не използвах конец, а краищата само ги усуках. Вместо сол ползвах вегета - затова са шарени отгоре.
 
качено от antony в 10:11 на 28.10.2010
Портал | Начало | Вицове | Контакти