Вход | Регистрация

Готварски рецепти

Страниците Портокал Готварски рецепти Вицове Контакти

Китаец и китайка, и двамата готвачи, се женят. Тя обаче е девствена и в първата брачна нощ се разплаква от страх. - Не е страшно, скъпа, всички са го преживели - успокоява я младоженецът. - Кажи какво искаш и ще го направя за теб. - 69 - отговорила булката. - Искаш свинско с връхчета от млад бамбук? !
добавено от: antony в 8:07 на 29.05.2010
     Меню групи

Ягодова торта

Готварски рецепти
Готварски рецепти Готварски рецепти Готварски рецепти
игри, igri
Готварски рецепти Продукти:3 чаени чаши компот от ягоди, 1 чаена чаша прясно мляко, 250 г чаени бисквити, 200 г заквасена сметана, 220 г ягоди, 200 гqgodova-torta филирани бадеми, 150 г краве масло, 4 супени лъжици желатин, 1 яйце, 2 жълтъка от яйце.
Начин на приготвяне:
Разбийте с миксер маслото и пудрата захар. Прибавете постепенно яйцето, жълтъците и сметаната. Загрейте една четвърт от желатина с млякото до разтваряне на желатина и след като се охлади, прибавете към крема.
Натрошете бисквитите в тортена форма, изсипете отгоре яйчено-маслената смес и оставете в хладилник да се стегне. Използвайте само сока от компота и разтворете останалия желатин в сока. След около 40 мин. извадете тортата, подредете нарязаните на половинки ягоди и изсипете постепенно ягодовия сок върху тортата. Оставете в хладилник за една нощ. Извадете от тортената форма и украсете ръба на тортата с нарязаните бадеми.
 
качено от antony в 13:35 на 03.04.2010
Портал | Начало | Вицове | Контакти